For 2-3 uker siden fikk jeg gavekort hos kjæresten på 3000 kr som jeg kunne bruke hos frisøren for å gjøre akkurat hva jeg ville.
To dager etterpå bestilte jeg meg time, jeg hadde enda ikke bestemt meg for hva jeg hadde lyst å gjøre. Men hadde funnet noen forskjellige frisyrer så jeg kunne vise til frisøren å spørre hva hun syns og kunne gjøre.
Vi ble enige om en ting, så da var det bare å starte. 
Først bleket vi etterveksten, så tok vi avfarging på lengden på håret, før vi startet med å farge det.
Dette var også første gangen jeg var uten E , hun var borte fra meg i ca 4 timer. Hun stor koste seg, mens jeg satt igjen med dårlig samvittighet som hadde gitt hun til en venninne som skulle passe henne. Jeg har forlatt datteren min, men jeg ble fortalt hver gang at jeg ikke måtte ha dårlig samvittighet og at jeg måtte unne meg litt ''me time'' . Det var jo en grunn til at min flotte samboer kom hjem med en gave, det var jo for at jeg skulle få litt alene tid.
Men jeg kan ærlig si at jeg ble fornøyd med håret! 

Husk spørsmål til ukens spørsmål i kveld :) 

#mamma #mammablogg #barn #frisør #hår #foreldreogbarn #bloggmagasin #familieogbarn


  6 kommentarer på "BLI NY"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits