TIDEN GÅR ALT FOR FORT

Hei dere å god søndag. Dagen i dag startet i 6 tiden, da bestemte lille frøkna seg for at det var på tide og stå opp, nå ligger hun i sengen sin og sover,og forhåpentligvis får hun sovet en god stund. Så krysser vi fingrene på at dem oppe ikke hopper å styrer så mye at hun våkner, i går ble det så ille at vi måtte sende melding til dem vi leier hos oppe å spørre om de kunne prøve å si til ungene at de ikke skal springe å hoppe og styre,for da var jeg sikker på at lampene i taket skulle komme ned . Og de dempet seg, men nå er det startet på nytt igjen men satser på at det ikke blir like ille i dag som i går!

I går snudde E.S seg helt rundt helt alene, og i tillegg er det to tenner på tur frem, jeg kjenner virkelig at de 3 mnd som er gått bare flyger avgårde. Tenk hun starter i barnehage i November ( heldigvis mange mnd igjen) så de siste dagene har vi virkelig fått kjenne på hvordan de små har det når tennene er på tur frem, hun holder på med en fremme på høyre siden å en bak på venstre siden, så på fredagen gikk det til innkjøp av "Dentinox" det funker jo ikke så veldig lenge, men det funker såpass at vi får dempet smertene litt. Jeg får virkelig vondt i mamma hjertet når lille har det vondt, men så bruker jeg å si til både henne og meg selv at dette er noe som kommer til å gå over!
Nå skal jeg rydde ferdig, så skal jeg se om ikke jeg også får en liten time på øyet mens hun sover.

-Katharina

Tar fotbad sammen med mammaen sin <3

#mamma #mammablogg #familieogbarn #foreldreogbarn #bloggmagasin

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Katharina

Katharina

23, Tromsø

Mitt navn er Katharina Jensen Stene. Jeg er 23 år og bor i Tromsø! Er mamma til verden nydeligste prinsesse som kom til verden 09.12.2016

Blogglisten Follow

Kategorier

Arkiv

hits