God morgen dere, nå sitter jeg bare i sofaen å slapper av og ser på tv.
Her i huset er det rolige dager, og vi nyter baby tiden fullt ut.
Jeg skal være ærlig å si at baby tiden ikke bare er en dans på roser, jeg har dager der jeg er så sliten at jeg rett å slett kobler meg ut fra omverden å bare bruker tid sammen med Emma Sofie og mannen, men jeg elsker den nye hverdagen å jeg elsker den bare mer og mer for hverdag.
Emma Sofie er bare verdens beste baby, kunne ikke drømt om en mer perfekt datter. Men det er kanskje noe alle syns om sine barn :) hehe

I går trillet jeg og Emma Sofie en liten tur bort til mamma, så gikk jeg, mamma, Emma Sofie og Picasso ( hund) opp til mor og far på besøk.
Det var kjempe koselig å være sammen med de alle sammen, og det er virkelig lenge siden jeg har flirt så mye som jeg gjorde da.
Far har jo kjøpt seg ny telefon, og det var ikke bare bare å skjønne seg på, og siden han kjøpte den på nettet måtte han jo sette opp telefon selv. Så det var jo flaks at vi kom på besøk så jeg fikk hjulpet han, til og med jeg lærte noe nytt. Han har jo kjøpt seg en Huawei telefon og det er jo greit nok at det er en android telefon, men jeg var og usikker på hvordan man skulle svare telefon når den ringte, man måtte liksom ta den rundingen som er i midten å drege enten mot høyre for å svare eller mot venstre for å legge på vist man ikke vil svare :P
Også kom man jo dit at vi skulle logge inn e-posten hans så han kan sende bilder fra telefon til e-posten sin, og det var jo ikke bare bare det heller, for ingen av oss husket jo riktig passord til alle de forskjellige tingene vi skulle logge inn på.
Men nå har vi endelig fått det meste opp å gå,så sa jeg at han bare skulle ringe vist det var noe så kunne vi komme gående opp å hjelpe :) 

Dere kan følge facebook siden min HER for å få med dere når bloggen oppdateres :) #mamma #mammablogg #baby #babygirl #family 


  2 kommentarer på "ROLIGE DAGER"


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits